Изправени пред продължаващи загуби в Украйна, руските военни организират подкрепления от

...
Изправени пред продължаващи загуби в Украйна, руските военни организират подкрепления от
Коментари Харесай

Путин мобилизира военни от Далечния изток и наемници заради загубите в Украйна |

Изправени пред " продължаващи загуби " в Украйна, съветските военни организират подкрепления от цялата страна, се показва в най-новата оценка на Министерството на защитата на Обединеното кралство , заяви CNN.

" Русия от ден на ден се стреми да образува спомагателни подразделяния, за да възстанови загубите на свои бойци ", се споделя в оценката.

От английското разузнаване допълват, че Русия е затруднена да организира настъпателни интервенции. 

Москва преразпределя сили от " източния си боен окръг, Тихоокеанския флот и Армения " и от ден на ден се оглежда за наемници от частни компании и Сирия.

" Русия евентуално ще се опита да употребява тези сили, с цел да задържи превзета територия и да освободи бойната си мощност за възобновяване на спрени настъпателни операции ", се показва още в оценката.

Министерството на защитата на Англия предизвести, че Русия се пробва да разположи спомагателни сили в Украйна за да укрепи силите си в страната и да компенсира загубите, които ѝ предизвиква съпротивата на украинската войска.

" Освен това (Москва) от ден на ден се пробва да употребява необикновени източници като частни военни компании, сирийски и други наемници ", показват от военното министерство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР